Veiledning til nye kunder

1. Vår kundeservice er åpen alle hverdager kl 9-16. Da svarer vi på telefon og e-post. Om du ønsker å se bod, ring for å avtale befaring.

Spør oss om tilbud eller bestill bod hos oss:
Alternativ 1: Fyll ut tilbudsskjemaet/bestillingskjemaet og vi finner boden som passer dine behov. Du får svar på e-post, og godtar du tilbudet får du tilsendt faktura og informasjon. Vi trenger også en signatur fra deg, på faktura (kontrakt) sendt tilbake til oss.
Alternativ 2: Ring 410 00 150 og avtal en uforpliktende befaring, slik at du selv kan velge boden som passer for deg. Dette er alternativet hvis du vil se lageret først.

2. Om du ønsker å se bod før du begynner å leie, får vi til det. Ring oss på 410 00 150.

3. Når du har bestemt deg for hvilken bod du ønsker, sender vi informasjon og faktura. Vi trenger også en signatur fra deg på kontrakt.

4. Betal faktura med Vipps eller i nettbank. Første leie er for resten av måneden samt neste måned, eller for resten av kvartalet for de som ønsker å betale kvartalsvis.

5. Når betalingen er i orden får du en 6-sifret adgangskode/telefonaktivering, som gir deg tilgang til boden din alle dager hele året kl 07.00-23.00. 

Velkommen!